Gulvsliping og behandling med hvit olje og hardvosk

Sliping av parkett og endring av fargen til lys

Gulvsliping  – Lysning av Tre for et Moderne Utseende

Vi har nettopp fullført prosessen med å fornye et gulv, ikke bare for å bringe det tilbake til perfekt stand, men også for å gi det et helt nytt, lysnet utseende. Vårt team av spesialister anvendte innovative metoder for å fullstendig forandre rommets karakter.

Vi begynte med en grundig sliping for å fjerne alle tegn på slitasje og forberede gulvet for videre behandling. Deretter, for å oppnå ønsket lysningseffekt, brukte vi et spesialprodukt – Bona Craft Oil 2K Frost. Dette unike produktet lysnet ikke bare treet, men fremhevet også dets naturlige åremønster, og ga gulvet et moderne og stilig utseende.

Det siste trinnet i renoveringsprosessen var å påføre et lag med hardvoks, som gir ekstra beskyttelse. Dette er spesielt viktig for å bevare det lysnede utseendet over lengre tid og for å beskytte gulvet mot daglig slitasje og riper.

Resultatet av arbeidet vårt er et gulv med en helt ny karakter, som ikke bare ser flott ut, men også er forberedt på å møte utfordringene ved daglig bruk. Hvis du ser etter en måte å fornye interiøret ditt på, er vår gulvlysning et utmerket valg.

Bestill en samtale - vi ringer deg tilbake