Sliping og lakkering av gammelt tregulv

 

Hvorfor velge sliping og lakkering av tregulv?
Sliping er et nøkkeltrinn i prosessen med å fornye tregulv. Det fjerner gamle lag med lakk, flekker og små riper, og avdekker rent tre som er klar for videre behandling. Våre slipetjenester gjenoppretter tregulvenes opprinnelige glans og forbereder dem for videre vedlikeholdstrinn.

Lakkering av gulv er et annet viktig trinn som ikke bare forbedrer estetikken, men også beskytter treet mot skader og slitasje. Vi bruker Bona-lakker, kjent for deres holdbarhet og lang levetid, som gir gulvet beskyttelse i mange år.

Bona White – det beste valget for ditt gulv!
I vårt sortiment finner du et bredt spekter av Bona-produkter, inkludert Bona White – den ideelle lakken for de som ønsker å gi sine gulv et moderne og lyst utseende. Bona White fremhever treets naturlige skjønnhet, samtidig som det gir en holdbar og slitesterk overflate.

Våre realisasjoner
Vi inviterer deg til å se våre nyeste prosjekter, hvor vi har hatt suksess med å slipe og lakke gulv ved bruk av Bona-produkter. Vi behandler hver bestilling individuelt, tilpasser arbeidsteknikker til kundens spesifikke behov og forventninger.

 

 

Bestill en samtale - vi ringer deg tilbake