Gulvsliping 50 kvm

Fantastisk Transformasjon av et 50m² Gulv

Vi er stolte over å presentere vårt siste prosjekt der vi fornyet et gammelt gulv på 50m². Målet vårt var ikke bare å fornye det, men også å lysne det og gi det et moderne preg.

Nøkkelelementet i prosjektet var presis sliping som tillot oss å fjerne alle ufullkommenheter og forberede underlaget for videre arbeid. Det neste steget var å bruke spesiallakk Bona White, som betydelig lysnet treet og ga det et friskt og moderne utseende.

Vi stoppet ikke der. For å sikre holdbarhet og motstand mot daglig bruk, anvendte vi et lag av to-komponent lakken Bona Traffic HD Extra Mat. Dette unike produktet beskytter ikke bare gulvet, men beholder også dets naturlige utseende takket være en ekstremt matt finish.

Det endelige resultatet er slående – gulvet har ikke bare fått tilbake sin glans, men har også blitt mer funksjonelt og motstandsdyktig mot skader. Dette er et utmerket eksempel på hvordan riktige teknikker og materialer av høy kvalitet kan fullstendig forvandle et rom.

Vi inviterer deg til å se bilder før og etter, og ta kontakt med oss hvis du har spørsmål eller er interessert i et lignende prosjekt!

Bestill en samtale - vi ringer deg tilbake