Gulvsliping og behandling med lys farge

Gulvet Transformeres til en Ny, Lysere Farge!

Gulvet Transformeres til en Ny, Lysere Farge!

Har du drømt om å friske opp hjemmet ditt? Eller vil du skape en ny atmosfære i interiøret ditt? Nå er det tid for en gulvtransformasjon! 💫

I dag vil jeg dele med dere et utrolig prosjekt som innebærer sliping av gulvet og gi det en lys, moderne farge ved bruk av Bona White-lakk og Bona Mega One Extra Matt-overflatebehandling. 🎨

Trinn 1: Forberedelse Vi begynner med grundig forberedelse av overflaten. Fjern alle hindringer, rengjør gulvet og fjern gamle lakk- eller malinglag. Deretter starter slipingen for å oppnå en helt jevn overflate.

Trinn 2: Endre Farge Nå er det på tide å gi gulvet en ny farge. Bona White-lakken er ideell for dette formålet, da den gir treoverflater en vakker, lys nyanse samtidig som den fremhever den naturlige trestrukturen. Resultatet? Et friskt, moderne og lyst gulv som vil lyse opp ethvert rom.

Trinn 3: Beskyttelse og Fertigstilling Etter påføring av fargelakken, beskytter vi gulvet med Bona Mega One Extra Matt-lakk. Denne lakken beskytter ikke bare overflaten mot skader og slitasje, men gir også en vakker, matt finish. Dette er det ideelle valget for de som elsker en raffinert minimalistisk stil.

Bestill en samtale - vi ringer deg tilbake