Sliping av 100 år gammelt gulv i en kirke

Sliping av en 100 år gammel gulv i en historisk kirke.

 

Oppdagelse av Historie

Hundre år med bruk har gitt trengulvet i kirken en unik karakter, men det trengte også fornyelse for å overleve de neste århundrene. Vår oppgave var å gjenopprette dens tidligere glans, uten å miste dets historiske betydning.

Presis Slipeprosess

Å slipe et gulv på et slikt sted er ikke bare en teknisk utfordring, men også en mulighet til å bevare et stykke historie. Ved å bruke spesialisert utstyr, fjernet vi forsiktig gamle lag med lakk og forurensninger, og avdekket det originale treet. Hver del av gulvet ble behandlet med største omhu for å ikke skade dets struktur.

Beskyttelse for Årene som Kommer

Etter forberedelsen av gulvet, var det på tide å beskytte det. Vi bestemte oss for å bruke to lag med overflatebelegg Bona Traffic HD 2K. Dette er et produkt med eksepsjonell holdbarhet, slitestyrke og evnen til å beholde treets naturlige utseende. På grunn av dette, fikk gulvet ikke bare en ny glans, men vil også være bedre beskyttet mot daglig bruk og ytre faktorer.

Sluttresultatet

Det endelige resultatet overgikk våre villeste forventninger. Gulvet i kirken har gjenvunnet sin historiske sjarm, samtidig som det har fått moderne beskyttelse som vil hjelpe det å overleve de neste tiårene. Vi er glade for at vi kunne være en del av dette unike prosjektet og bidra til å bevare denne lille biten av historie for fremtidige generasjoner.

Bestill en samtale - vi ringer deg tilbake